L’Olot pot aconseguir diumenge el campionat de Tercera enmig d’una marea vermella a Peralada

El club fa una crida a l’afició perquè es desplaci massivament a la localitat empordanesa | És la primera oportunitat perquè l’equip garrotxí pugui aconseguir el títol a falta de tres jornades pel final | La Grada organitza un dinar i concentració prèvia al partit

Imatge del partit contra la Rapitenca de fa quatre anys, on l'Olot va aconseguir el quart títol de Tercera
Imatge del partit contra la Rapitenca de fa quatre anys, on l'Olot va aconseguir el quart títol de Tercera | Martí Albesa
21 d'abril del 2017
La Unió Esportiva Olot es podria proclamar campió de Tercera Divisió aquest diumenge al camp del Peralada en el partit que enfrontarà els equips de les dues localitats a les cinc de la tarda. Els homes de Calderé s’enfrontaran al segon classificat amb sis punts d’avantatge en un dels partits més atractius d’aquesta temporada.
 
La proximitat del desplaçament i la importància del partit han mobilitzat l’afició olotina que s’espera que viatgi massivament cap a l’Empordà. La Grada ha organitzat un dinar previ al partit a la mateixa localitat empordanesa i una concentració d’aficionats moments abans de l’enfrontament davant el castell de Peralada.
 
L’àpat tindrà lloc a les 14 h, dues hores més tard (16 h) els aficionats garrotxins estan convocats per anar junts cap a l’estadi a peu. El club olotí ha dissenyat una nova bufanda per l’ocasió i que es pot aconseguir a diversos establiments de la capital de la Garrotxa.
El cinquè títol després de quatre anys
 
Actualment l’Olot té quatre títols de Tercera Divisió a les seves vitrines. Si aquest diumenge guanya, aconseguiria el cinquè després de quatre anys d’aixecar l’última copa de campions. El 2014 l’Olot es va proclamar campió de tercera i va aconseguir el primer ascens de la seva història a Segona Divisió B.
 
Per repetir la gesta, l’equip olotí ja té assegurat el play-off que es disputarà un cop finalitzi la lliga amb partit d’anada i tornada (21 i 28 de maig). Fins d’aquí a quatre setmanes els olotins no coneixeran el rival a batre per pujar de nou a la categoria de bronze.
Arxivat a