Olot s’omple al 85% per Setmana Santa

La nit de divendres a dissabte es va penjar el cartell de complet en alguns establiments de la ciutat | Les dades d’ocupació definitives són molt semblants a les de l’any passat

NacióGarrotxa
19 d'abril del 2017
La Setmana Santa ha complert amb el previst. El bon temps i les previsions de recuperació en el sector hoteler i de l’hostaleria han propiciat que les dades d’ocupació durant la Setmana Santa a Olot tornin a fregar els màxims.
 
La capital de la Garrotxa va registrar un 85% d’ocupació mitjana durant el cap de setmana passat. La nit de divendres a dissabte els establiments hotelers de la ciutat van fregar el 100% i van estar a punt de penjar el cartell de complet.
 
El principal perfil del turista que s’ha acostat a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa ha estat familiar i vingut de Catalunya. La natura, la cultura i les activitats per fer a l’aire lliure han estat alguns dels atractius que han provocat l’arribada de visitants.
 
Prop de 1.400 persones van ser ateses durant el cap de setmana Sant a l’Oficina de Turisme i el punt d’informació situat prop de la piscina municipal. Un 12% dels turistes atesos ha estat estrangers, el doble que l’any passat, sobretot, francesos i alemanys.

Les dades registrades aquest 2017 són molt similars a les del mateix període de l'any passat. La Setmana Santa del 2016 l'ocupació a la ciutat va augmentar un 9% respecte el 2015, un fet que no ha esdevingut aquest any. 
 

Imatge de l'Oficina de Turisme d'Olot durant aquesta Setmana Santa Foto: Aj. Olot