Albert Pla, Elena Gadel, Gisela, Paula Valls o Puntí actuaran aquest estiu a les Planes d’Hostoles

El municipi presenta la segona edició del «Planestiueja»| S’han programat una desena de concerts, espectacles infantils i cinema a la fresca

Imatge de la presentació del Planestiueja
Imatge de la presentació del Planestiueja | Pau Masó
Pau Masó
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:52h
Diversos artistes de renom nacional actuaran aquest estiu a les Planes d’Hostoles dins la programació del Planestiueja. El recull d’activitats estiuenques que va des de juny fins a agost comptarà amb concerts d’Albert Pla, Adrià Puntí, Elena Gadel, Paula Valls o Gisela. A més també hi haurà espectacles infantils i cinema al carrer.
 
Es tracta d’una programació per a tota la família i tots els gustos. Es podrà escoltar des de country fins a jazz, passant pel swing o el gòspel. Totes les actuacions es portaran a terme en indrets peculiars del municipi amb l’objectiu d’oferir concerts de petit format. En total seran 8 espais entre els quals hi ha cases de turisme rural, places del poble, restaurants i bars o càmpings.
 
El dia de Sant Joan es donarà el tret de sortida a la programació amb una actuació d’Àngel Girona i Jaume Arnella on es podran escoltar les cançons populars de la comarca en un memorial a Joan Arnau i Serra, divulgador de la cultura popular del municipi. Tancarà el Planestiueja l’excantant d’Operación Triumfo, Elena Gadel, amb Júlia Cutler una de les veus prometedores del panorama musical gironí. Pel mig, Albert Pla aterrarà a l’escenari amb el seu estat pur el 8 de juliol; Paula Valls presentarà el seu nou disc Black and White en una proposta musical i gastronòmica el 29 del mateix mes; i Adrià Puntí actuarà de forma propera i senzilla amb la seva versió acústica “Puntí i Punt” el 18 d’agost.
 

Església parroquial de les Planes d'Hostoles. Foto: Andreu Oliveras


També s’han programat dos espectacles infantils, un dels quals anirà a càrrec de la cantant catalana Gisela. Una de les veus més conegudes de Disney presentarà el seu nou muntatge que repassa les millors cançons de la firma sota el nom “Gisela i el llibre màgic”. L’actuació tindrà lloc als jardins de la Torre dels Til·lers el 12 d’agost i s’espera que sigui un dels actes més multitudinaris del programa.
 
Segons l’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, l’objectiu de l’Ajuntament és destacar l’autenticitat dels llocs i els concerts: “Tenim la intenció d’oferir aquesta programació musical buscant espectacles molt únics i difícils que vinguessin al municipi. A partir d’aquí, també vam voler treballar amb establiments privats que tenen instal·lacions fantàstiques i espais d’altíssima qualitat. Volem combinar les actuacions musicals amb poder gaudir de l’entorn”.
 
Des del consistori es demana al públic que adquireixin les entrades dels espectacles amb temps, ja que alguns dels espais on es portaran a terme els concerts són limitats. L’any passat més de 2.000 persones van participar en el Panestiueja. Enguany s’espera igualar o superar aquesta xifra.