Viu la Setmana Santa des de casa amb la Xarxa de Televisions Locals

La Xarxa oferirà una programació especial del 9 al 17 d'abril en què aproparà els espectadors a la Missa Conventual de Montserrat i a la Processó de les Tres Gràcies de Reus, entre altres actes

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:08h
Les televisions locals i el canal 159 de Movistar+ ofereixen una programació especial per Setmana Santa. Així doncs, del 9 al 17 d'abril es podran veure la Processó de Rams i Missa Conventual de Montserrat, la Processó de les Tres Gràcies de Reus, la celebració de La Passió del Senyor des de l'Abadia de Montserrat, la Processó General de Divendres Sant a Mataró, La Passió d'Esparreguera i la Moixiganga de Castellterçol.

A banda de retransmetre alguns dels actes més destacats de l'agenda de Setmana Santa, la Xarxa també ha programat quatre propostes especials que giren entorn de la cultura.

Divendres, a les 22.00 , s'emetrà l'obra teatral Terra Baixa d'Àngel Guimerà; dissabte a les 22.30h es podrà veure un documental sobre la vida de Ramon Llull i el món medieval que li va tocar viure, i dilluns, s'oferirà l'òpera Don Giovanni, a les 19:30 i després, a les 22:30 el concert que van fer Els Pets al darrer Canet Rock.