Núria Picas acompanya la presentació la III Cames de Ferro de la Garrotxa

L'atleta berguedana afirma que no podrà ser present a la cursa, però encoratja tothom a participar-hi, ja que destina el 100% dels beneficis a la lluita contra el càncer

Núria Picas a la presentació de la Cames de Ferro
Núria Picas a la presentació de la Cames de Ferro | Cames de Ferro
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:08h
L’atleta berguedana Núria Picas va presentar, el passat divendres 7 d’abril, la cursa solidària contra el càncer infantil Cames de Ferro, que enguany celebra la seva tercera edició de la mà del Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) de Sant Esteve d'en Bas (la Garrotxa). 

Un acte en què Picas va destacar la particularitat d’aquesta cursa tan especial, on es dóna el 100% de tot el que es recapta a la investigació i a lluitar contra el càncer infantil a l’Hospital Vall d’Hebron, a través de la Fundació Albert Bosch. 

Picas en va explicar alguns detalls en una sala a reventar, que va comptar amb la presència de membres del GECA de Sant Esteve d’en Bas, així com del director general de l’empresa patrocinadora de la prova, Noel Alimentària, Joan Boix, que també és membre de la fundació. En el seu cas particular, Picas va lamentar que enguany no podrà disputar la prova, ja que serà a l’Himàlaia, però que l’any vinent no hi faltarà ja que “la causa s’ho val”. 

Aquesta cursa que es disputarà el 28 de maig es podrà córrer en format marató de 42 quilòmetres, mitja marató de 23 quilòmetres o cursa de 10 quilòmetres, amb diversos trams tècnics a través de la serra dels Llancers, Cabrera i Aiats i les fonts del Fluvià, i amb l’ascens al Puigsacalm.