Els Mossos detenen un home a Olot per intentar matar-ne un altre atropellant-lo

El detingut és un veí de Riudaura de 39 anys amb antecedents

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:06h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a Olot un veí de Riudaura de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi per intentar atropellar un altre home amb el seu cotxe.

Aquest dimarts, al voltant de les 10:30 hores es va produir un atropellament a la carretera N-260a al seu punt quilomètric 89,2 al terme municipal de Riudaura. Concretament, el conductor d’un turisme (tipus furgoneta) havia envestit un home que caminava pel voral de la via. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb pronòstic greu.

Quan els agents del sector d’Olot de Trànsit van analitzar les possibles causes de l’accident van observar que podria tractar-se d’un incident intencionat, fet pel qual van traspassar la investigació als agents de la unitat d’investigació.

Els investigadors van iniciar l’anàlisi de les possibles causes de l’atropellament “intencionat” i van poder concloure que realment el conductor del vehicle havia col·lidit expressament amb la víctima i li havia passat per sobre amb el seu vehicle del forma voluntària, possiblement, a causa d’alguna desavinença personal entre ambdós.

Davant els fets constatats, els agents van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. El detingut, que té antecedents, passarà en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.