Ràdio Associació premia les retransmissions esportives de Ràdio Olot

L'entitat guardona les transmissions del CPA Olot i la integració de Pere Ribes a la narració dels partits de l'Olot | Jordi Hurtado, Elisenda Roca i Joan Albert Argerich reben Mencions d’Honor i TV3 rep el Guardó 1924 per la programació especial de la campanya "Casa nostra, casa vostra"

El president del jurat, Jordi Margarit, i la secretària, Margarida Moles, durant la lectura dels guanyadors
El president del jurat, Jordi Margarit, i la secretària, Margarida Moles, durant la lectura dels guanyadors | ACN
Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:25h
Els 17ns Premis Ràdio Associació han distingit aquest dimarts a Ràdio Olot per les seves retransmissions esportives. La cobertura dels campionats del Club Patinatge Artístic Olot ha rebut el premi a millor programa local per "superar d’una manera brillant la dificultat de transmetre per ràdio un esport complicat de visualitzar".

A més, Ràdio Olot ha estat, fins el moment, l'única emissora que ha rebut dos premis RAC en un mateix certamen en les 17 edicions de vida que tenen els guardons. El segon reconeixement que s'ha emportat la ràdio olotina ha estat per integrar Pere Ribes, nen olotí cec, a les retransmissions de la Unió Esportiva Olot. Es tracta d'un guardó que s'estrena enguany i que valora la feina dels mitjans alhora d'integrar persones amb discapacitats a la seva tasca. 

També han estat  premiats la productora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Núria Ventura, com a millor professional de l’any, i l’espai Islàndia d’Albert Om a RAC1, com a millor programa de ràdio.

El nou Premi a l’Excel·lència ha recaigut en els darrers 9 minuts de la transmissió del partit FC Barcelona-PSG de Joan Maria Pou, a RAC1. Els premis de Ràdio Associació de Catalunya han distingit amb mencions d’honor a Jordi Hurtado, Elisenda Roca, Joan Albert Argerich i la pròpia associació ACR.
 

Consulta l'acta del jurat i tots els premiats

Arxivat a