La ciutat d’Olot acull una nova mostra cinematogràfica

Del 7 al 9 d’abril es projectaran films amb una temàtica en comú: la bogeria | Es combinaran xerrades, projeccions, taules rodones i concursos

Els organitzadors Jordi Ardid, Abel Solano i Begoña Olivas amb el regidor de cultura Pep Berga
Els organitzadors Jordi Ardid, Abel Solano i Begoña Olivas amb el regidor de cultura Pep Berga | Pau Masó
Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:32h
Després de la desaparició de l’Olot.doc, la capital de la Garrotxa torna a tenir una mostra cinematogràfica de cap de setmana. Sota el nom de Quaestio, es projectaran una desena de pel·lícules des del divendres 7 al diumenge 9 d’abril.
 
L’entitat impulsora de la nova mostra és Hybris, una associació nascuda expressament per organitzar el certamen i que proposarà cada any una temàtica diferent. Aquest 2017 ha apostat per “la bogeria” com a epicentre de la mostra. L’entitat assegura que la seva intenció és “crear un vincle entre la cultura i la gent” i plantejar temes monogràfics “a través d’obres clàssiques i grans estrenes”.
 
El Centre Cultural els Catòlics serà la seu i es podrà gaudir, paral·lelament a la mostra, de diferents xerrades i debats sobre la temàtica d’enguany. El certamen Quaestió també compta amb un concurs de curtmetratges amb 10 finalistes que es podran veure abans de la projecció d’alguns dels films de la mostra. Són curts d’Alemanya, Rússia, o Bèlgica que s’avaluaran per un jurat format per persones relacionades amb el món del cinema i que entregarà un premi de 300€ al guanyador.
 

Consulta tota la programació de la mostra

Arxivat a