El Club Natació Olot reformarà les instal·lacions a través d'un procés participatiu

Els socis podran entrar a formar part de grups impulsors de la reforma | En un termini màxim de dues setmanes s’iniciarà la primera fase | La votació final tindrà més d’un projecte sobre la taula que hauran de complir les demandes establertes pels usuaris

Complex esportiu del Club Natació Olot
Complex esportiu del Club Natació Olot | CNO
Redacció
30 de març del 2017
El Club Natació Olot posa en marxa un nou procés de reforma de les instal·lacions. Serà la segona vegada que els socis podran votar per decidir sobre el futur de l’equipament olotí, aquest cop amb més protagonisme que mai: seran els mateixos usuaris els que oferiran propostes que s’inclouran en la redacció dels projectes que finalment aniran a votació. Un procés participatiu permetrà dissenyar les noves instal·lacions del club amb una votació final on hi haurà més d'una proposta sobre la taula. 
 
A través de grups impulsors els socis podran dir-hi la seva i participar plenament en el redactat d’aquells aspectes que s’han d’incloure a les noves instal·lacions. Qualsevol usuari es podrà inscriure en un dels grups de treball que es dividiran per temàtiques (natació, activitats dirigides, gimnàs, tennis...), des del club es demana que siguin socis que facin ús habitual dels espais que s'avaluaran. En un termini de dues setmanes s’obrirà la inscripció als grups de debat, fet que donarà el tret de sortida al procés participatiu.
 

Una de les 5 piscines que configuren les instal·lacions del CNO Foto: CNO


Un grup tècnic recollirà totes les propostes que surtin dels grups impulsors i les estudiarà des d’un punt de vista professional. En aquesta fase hi intervendran socis arquitectes, enginyers o constructors experimentats que juntament amb un tècnic professional extern redactaran les bases per poder endegar el concurs de projectes.
 
S’escolliran 3 propostes finalistes que seran portades a votació final, d’aquesta manera els socis podran escollir entre més d’un projecte formant part de tot el procés de reforma de les instal·lacions.
 
El club té previst finalitzar tot el procés participatiu abans d’acabar l’any 2017; des de la direcció asseguren que no volen que s’allargui ja que faria perdre interès als participants sinó que es procurarà perquè sigui un procés “àgil”. També es fa una crida a la participació en els grups de treball, donant a conèixer opinions particulars i, finalment, votant el dia que s’esculli el projecte final.
 

Comunicat oficial del CN Olot explicant com anirà el procés participatiu

La piscina exterior del club Foto: CNO

Arxivat a