El Fòrum d’Oportunitats d’Olot s'amplia amb dues jornades

Enguany es celebrarà en dues dates: una al maig i l’altra al juny | Es tracta d’una iniciativa que vol acostar emprenedors i empresaris

NacióGarrotxa
30 de març del 2017
El 5è Fòrum d’Oportunitats d’Olot tornarà a celebrar-se enguany a Olot amb la novetat que s’organitzarà en dues jornades diferents. La primera serà el 24 de maig i la segona al 29 de juny, totes dues tindran lloc a la seu de Dinàmig Garrotxa, entitat organitzadora. Es tracta d’una iniciativa que agrupa emprenedors i empresaris amb l’objectiu de crear enllaços i tirar endavant projectes o propostes.
 
A la primera de les jornades s’exposarà en públic els projectes de negoci que s’hagin inscrit a la cita. Es presentaran totes les oportunitats que s’ofereixen i totes les que es demanen. Els emprenedors podran donar a conèixer el seu projecte per convèncer als empresaris apostar per la seva proposta.
 

La regidora d’Empresa i Ocupació, Nuri Zambrano, a la presentació del Fòrum d'Oportunitats Foto: Pau Masó


A la segona data del Fòrum, es portarà a terme una jornada sobre el finançament alternatiu. Es donaran a conèixer diferents maneres d’aconseguir ingressos complementàries a la banca tradicional. Serà una conferència on hi intervindran Sandra Font, cap de finançament alternatiu d’Acció; Jordi Solé, co-founder d’ECrowd; Paulino de Evan, un dels fundadors de Finanzarel; i Ernest Garcia membre de Garcia Gasull Consulting. Al finalitzar la jornada hi haurà un espai de trobada entre els participants per compartir experiències.
 
Al llarg de les quatre edicions que s’han portat a terme, el Fòrum d’Oportunitats ha reunit a més de 150 persones i 65 projectes. Alguns dels exemples fruits de la cita emprenedora han estat l'enllaç entre l'Associació de Placers amb Volcànic Internet i una empresa de distribució ecològica (Oclot). 
 
Qualsevol persona interessada a participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials pot dirigir-se a l’oficina de Dinàmig Garrotxa, al carrer Tomàs Lorenzana, o bé escriure un correu a forumoportunitats@dinamig.cat. 
Arxivat a