VÍDEO El Nàstic guanya la seva tercera Copa Catalunya als penals

Els grana han començat fallant el primer xut de la tanda decisiva però finament s'han imposat per 4-3 al Girona

Els jugadors del Nàstic han superat al Girona
Els jugadors del Nàstic han superat al Girona | NÀSTIC
Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 23:05h
El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit aixecar la seva tercera Copa Catalunya després de vèncer al Girona a la tanda de penals. Els homes de Juan Merino, que ha inclòs molts jugadors de la primera plantilla que han disputat pocs minuts aquesta temporada i també a algun de la Pobla de Mafumet, han disputat un partit seriós però força descafeïnat, ja que es notava que la manca de ritme. 

De la mateixa manera, el Girona ha començat amb els menys habituals sobre la gespa del camp municipal de l'Olot però ha acabat amb jugadors que són titulars cada dissabte en els partits de laLiga123. Ambdós equips han disputat aquesta final, que ha arribat en un mal moment de la temporada, pensant en el pròxim compromís de lliga, ja que uns lluiten per aconseguir l'ascens i els altres per deixar enrere el descens i assegurar la seva continuïtat a la segona divisió del futbol espanyol.

La loteria dels penals ha volgut que la 28a edició de la Copa Catalunya marxi cap a Tarragona. Ferran Giner ha estat qui ha marcat el gol de la victòria, el definitiu 4-3. Xavi Molina, exercint de capità, ha aixecat ben amunt la tercera pels granes. El Nàstic és tricampió.