La FES ofereix formació per als comerciants d’Olot

Fiscalitat, comptabilitat i comunicació són els tres àmbits que engloba el programa | Els seminaris estan adaptats a un horari adequat pels botiguers

Pau Masó
24 de març del 2017

El director de la FES, Jordi Calabuig: la regidora de Serveis Interns i Innovació, Núria Fité; i el regidor de Benestar Social, Pep Berga | Foto: Pau Masó


La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (FES) llança una formació per als comerciants d’Olot que els ajudarà a desenvolupar tasques amb les quals s’enfronten al dia a dia. El curs formatiu, que anirà d’abril a juny, està format per 4 sessions: una sobre comptabilitat (26 d’abril), una altra sobre fiscalitat (10 de maig) i dues en comunicació (25 de maig i 8 de juny).
 
Les sessions de dues hores es portaran a terme a les aules de Can Monsà i s’adapten als comerciants amb un horari al migdia de les 14:30 a les 16:30. Es tracta de la continuació d’un programa ja iniciat a la tardor i que s’adequa a les necessitats i inquietuds que els comerciants. Les inscripcions es poden fer de manera online a la pàgina web de la FES (fes.olot.cat).
 
Les formacions sobre gestió empresarial aniran a càrrec de Miquel Pino, economista i consultor d’empreses. Mentre que Toni Bardera, professor de comunicació i habilitats socials, impartirà les formacions en comunicació. 

La regidora d'Innovació de l'Ajuntament d'Olot, Núria Fité, ha remarcat durant la presentació dels cursos formatius que es tracta d'una línia de treball en què el consistori hi treballa des de fa temps. "L'objectiu d'aquests cursos és millorar l'àmbit personal i la formació dels comerciants", ha explicat Fité.