El dotzè «guateque» de Sant Joan les Fonts homenatjarà a «las chicas ye-ye»

La cita tindrà lloc el proper cap de setmana i comptarà amb la cantant de Cristina i Los Stops | També hi haurà l’actuació del grup garrotxí els Corbs Negres

Membres de Ràdio Sant Joan, el grup els Corbs Negres i l'Ajuntament a la presentació de l'11è
Membres de Ràdio Sant Joan, el grup els Corbs Negres i l'Ajuntament a la presentació de l'11è | Pau Masó
Pau Masó
20 de març del 2017
El proper 26 de març Sant Joan les Fonts reviurà a través de la música els anys seixanta. El Pavelló d’Esports municipal viurà un viatge al passat amb la dotzena edició del “guateque” que organitza Ràdio Sant Joan i que aquest any vol homenatjar l’onada de “las chicas ye-ye”.
 
La convidada estrella d’enguany és la cantant Cristina del grup Cristina y Los Stops. L’artista resident a Toledo i una de les components del moviment “ye-ye” farà un resum del seu repertori. També l’acompanyarà a l’escenari la seva filla i cantant Mònica Sainz.
 
Es comptarà també amb el grup garrotxí els Corbs Negres que posaran l’accent local amb versions dels èxits de la dècada en una celebració que en algunes edicions ha arribar a reunir més de 800 persones, un fet que demostra la consolidació dins la comarca.
 
El “guateque” de Sant Joan les Fonts busca recordar l’esperit d’aquestes festes musicals i per això tindrà lloc a les 17.30 de la tarda del diumenge, l’horari habitual d’aquests tipus de celebracions. 
 

Cartell de l'edició del 2017 Foto: Ràdio Sant Joan