El cartell de Festes del Tura busca autor

L’Ajuntament posa en marxa un concurs per escollir el dibuixant del cartell de les properes festes | Cada dos anys s’obra l’autoria al públic general | Consulta totes les bases del concurs

L'autor del cartell de l'any passat no va ser escollit per concurs
L'autor del cartell de l'any passat no va ser escollit per concurs | Martí Albesa
Pau Masó
15 de març del 2017
El 2017 és any imparell i per tant el cartell de Festes del Tura s’obra al públic. La Comissió de Festes organitza de forma biennal un concurs obert a tothom que enguany arriba a la sisena edició i que ha de servir per escollir el responsable del cartell. 
 
Qui vulgui presentar-se com a candidat pot entregar la seva obra entre el 10 d’abril i el 26 de maig a Can Trincheria d’Olot. La principal condició que imposen els organitzadors del concurs és que en el cartell hi figuri la següent frase: “Olot, Festes del Tura. Del 6 al 10 de setembre del 2017”.
 
Les obres presentades han de ser inèdites i han d’estar inspirades amb la Festa Major d’Olot. Es poden realitzar amb qualsevol tècnica i s’han de presentar en suport físic i digital.
 

Consulta totes les bases del concurs


En l’última edició del concurs l’any 2015 s’hi van presentar 56 treballs i la proposta guanyadora va ser d’Ainhoa Díaz que va representar els gegants d’Olot davant l’església de Sant Esteve. Per altra banda, el cartell de l'any passat no va ser escollit per concurs sinó que l'Ajuntament va fer l'encàrrec a l'artista local David López.
 

Imatge de l'acte de presentació del cartell l'any 2015 amb l'autora Ainhoa Díaz i l'alcalde Mia Corominas. Foto: Martí Albesa