L’Escola d’Art d’Olot col·labora dibuixant contra el càncer infantil

Cinc alumnes han col·laborat amb el llibre Joan Petit que recull els contes finalistes d'un concurs | La Fundació Amics Joan Petit és l'impulsora de la iniciativa

Els alumnes amb representants de l'Ajuntament d'Olot i la Fundació Joan Petit
Els alumnes amb representants de l'Ajuntament d'Olot i la Fundació Joan Petit | Pau Masó
NacióGarrotxa
14 de març del 2017
Actualitzat a les 9:38h
L’Escola d’Art d’Olot col·labora un any més amb la lluita contra el càncer infantil amb la il·lustració i maquetació del llibre recopilatori dels treballs presentats en el III Premi Joan Petit de conte infantil que organitza la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.
 
És el tercer any consecutiu que l’escola olotina s’encarrega de la posada en escena d’una publicació que en el seu primer any va comptar amb la col·laboració de Pilarín Bayés. Diversos alumnes han il·lustrat i maquetat les obres guanyadores i finalistes del concurs. En Roger Pera ha il·lustrat el relat guanyador mentre que Pol Vaqué, Judith Romero i Bruna Arumí s’han encarregat dels altres 3 contes finalistes. L’alumne de disseny gràfic, Olek Golembyovskyy, s’ha ocupat de la maquetació.
 
El llibre editat vol ser un motiu de diversió i entreteniment per als infants malalts de càncer. La Fundació Amics Joan Petit fa arribar exemplars als nens de les plantes d’oncologia pediàtrica dels hospitals catalans. Ho farà a partir del proper 13 de març quan sortirà a la llum la publicació en el lliurament dels premis Recvll-2017 a Blanes.
 
Diverses entitats olotines han col·laborat al llarg dels anys amb la causa. El Club Hoquei Olot, l’Ajuntament, l’Escola Municipal d’Expressió i artistes com Tavi Algueró i Àngel Rigall amb un gegant han col·laborat amb la Fundació que porta 16 anys treballant per la recerca i investigació del càncer infantil.