El Servei de Català de la Garrotxa busca voluntaris per ensenyar el català als nouvinguts

Es demana una hora a la setmana per trobar-se amb l’aprenent | A partir del 30 de març comença una nova edició del “Voluntariat per la llengua”

Redacció
14 de març del 2017


El Servei Català d’Olot i la Garrotxa fa una crida als ciutadans perquè s’apuntin a ajudar els nouvinguts a parlar al català. Ho fa amb una nova edició del “Voluntariat per la Llengua” una iniciativa que busca a través de parelles lingüístiques permetre que persones que no coneixen el català puguin aprendre’l de la mà de voluntaris catalans.
 
A finals de març es posa en marxa la campanya que consisteix en dedicar una hora a la setmana per trobar-se amb la parella corresponent i conversar amb ella durant 10 sessions. El Servei de Català ofereix activitats i descomptes en diversos establiments perquè les parelles lingüístiques puguin gaudir més còmodament de les trobades.
 
L’acte de presentació de la nova campanya es farà el dia 30 de març a Can Monsà amb la rebuda de les parelles i la presència de l’escriptor Toni Sala que parlarà de la seva novel·la Agi, un gambià a Catalunya.
 
Les persones interessades a apuntar-se en el projecte poden dirigir-se a les oficines del Servei de Català al Carrer Fontanella d’Olot o informar-se a través de la pàgina web del Voluntariat per la Llengua