Protagonisme garrotxí a la la V Gala del Horseball de Catalunya celebrada a Olot

Marià Clavell i el C.H Garrotxa són guardonats pels èxits aconseguits durant el 2016 | Els millors jugadors de horseball a Catalunya es reuneixen per tercer any consecutiu a Olot

Protagonistes garrotxins a la V Gala del Horseball de Catalunya
Protagonistes garrotxins a la V Gala del Horseball de Catalunya | Berta Barnils
Pau Masó
13 de març del 2017
Actualitzat a les 11:42h
La cinquena edició de la Gala del Horseball de Catalunya que es celebra des de fa tres anys i de forma consecutiva a Olot, va esdevenir aquest cap de setmana amb protagonisme garrotxí. Marià Clavell i el Club Horseball Garrotxa van ser guardonats pels èxits esportius aconseguits el 2016. L'acte celebrat el dissabte passat va comptar amb presència garrotxina en diversos àmbits de la Gala. 
 
El genet olotí, va rebre els dos millors premis de la gala: la Pilota de Horseball com a segon millor jugador del món i el mateix guardó a títol grupal amb l’equip CEEC de Cardedeu campió del Campionat Europa per cinquena vegada. L’olotí va completar l’any passat una temporada d’èxits aconseguit 8 ors i 4 plates com a jugador i entrenador. El premi més important, però, ha estat el que reconeixia a Marià Clavell com el segon millor jugador del món segons el rànquing mundial World Horseball Ranking. Clavell va competir durant el 2016 amb el cavall Djebbond, considerat el tercer millor del món.
 

Els premis entregats aquest dissabte Foto: Berta Barnils


El Club Horseball Garrotxa format pels garrotxins Joan Busquet, Marta Castrillo, Mallol Codony, Laia Mitjà i Eduard Golet, va ser reconegut per la seva medalla d’or al campionat internacional Club Open de les Alforges.
 
L’acte també va reconèixer a la francesa Justine Ammann, la millor jugadora del món, i va guardonar per primera vegada a les promeses del horseball català. Durant l’acte també es va premiar a Xavi Purtí, organitzador de la lliga catalana.
 
La V Gala del Horseball de Catalunya va comptar amb la presència de l’alcalde d’Olot, Mia Corominas, i la regidora d’Esports, Mar Roca. A més, els trofeus que es van entregar durant l’acte també van tenir accent garrotxí ja que van estar dissenyats pels garrotxins Martí Gómez i Jaume Puigmal.
Arxivat a