Olot tindrà una fira dedicada a la cervesa

Serà el proper mes d’abril amb la presència de més de 30 cerveses artesanes | Paral·lelament es portaran a terme concerts, actuacions, una arrossada i una concentració de vespes

Pau Masó
13 de març del 2017
Actualitzat a les 10:55h
Serà la primera vegada que Olot acull una fira cervesera
Serà la primera vegada que Olot acull una fira cervesera | Adrià Costa
La primera Fira de la Cervesa Artesana d’Olot se celebrarà el 8 d’abril al Pavelló Firal. Comptarà amb una trentena de cerveses produïdes per 8 artesans diferents. Es podran degustar quatre marques garrotxines i altres vingudes del Maresme, Ripollès, Gironès i Osona.
 
Paral·lelament a la Fira hi haurà diverses activitats com concerts, una arrossada, activitats esportives, ball de gegants i una concentració de vespes. Els actes començaran a les 9 del matí i s’allargaran fins entrada la mitja nit a l’esplanada de l’estació.
 
L’Associació de la Cervesa Artesana de la Garrotxa és l’entitat organitzadora de la primera fira cervesera que acull la ciutat d’Olot. Es tracta d’una entitat amb esperit jove creada expressament per la celebració de la fira i que busca posar de relleu el treball artesanal de les marques cerveseres de la comarca.
 
L’entrada a la Fira costarà 3 euros i comptarà amb l’obsequi d’un got editat exclusivament per la diada. 
 

Cartell de la Fira de la Cervesa Artesana d'Olot 2017 Foto: Associació de la Cervesa Artesana de la Garrotxa