La Santjoanenca guanya el premi de millor carrossa del Carnaval d’Olot 2017

Els Emmaskarats s’emporten el guardó a millor comparsa | Consulta tots els premiats

La Fira de la Santjoanenca s'ha emportat el premi gros del Carnaval d'Olot 2017
La Fira de la Santjoanenca s'ha emportat el premi gros del Carnaval d'Olot 2017 | Albert Ortiz
Pau Masó
05 de març del 2017
La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts guanya el primer premi de Carrosses del Carnaval d'Olot, valorat amb 1.000 euros, amb Anem a la Fira. La colla ja s’havia emportat la setmana passada a Platja d'Aro i a Sant Feliu de Guíxols els primers premis. D’aquesta manera, la colla de Sant Joan les Fonts ho guanya tot i s’emporta el primer premi en tots els carnavals que ha participat.
 

La Carnavalesca s'ha emportat el segon premi en carrosses Foto: Albert Ortiz
 

El segon lloc és pel París de la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, que s'emporta un xec de 800 euros. Els Pirates de la Perla maca, de Els Macus de les Preses, es queda amb la tercera posició recompensada amb 600 euros. El quart premi, de 500 euros, és pel Egipnàlia de la Penya Carnavàlia de la Garrotxa .
 
Els Emmaskarat's guanyen la millor comparsa
 
En comparses, la guanyadora és Un somni africà, dels Emmaskarat's d'Olot, amb 500 euros de recompensa. Draconia, de l'Associació Cultural JYM's de Montcada i Reixach, s'endú els 300 euros de la segona posició. En tercer lloc, i 250 euros de premi, queden els Gíngols d'en Bas amb Un carnaval de llegenda. La quarta posició és per la Penya Carnestoltes Pescallunes, que reben 200 euros.
 

Galeria de fotos del Carnaval d'Olot 2017

La gran rua ha començat des del Pavelló Firal d'Olot Foto: Albert Ortiz

Arxivat a