Emprenedoria

Dos treballs d’alumnes de l’INS la Garrotxa distingits entre els millors projectes emprenedors de Girona

Un primer premi i un accèssit és el que va aconseguir l’Institut en el V Concurs d’Emprenedoria | Iris Rivera i David Pronker són els dos alumnes de Formació Professional que van ser reconeguts

per Pau Masó , Olot, 27 de febrer de 2017 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els alumnes premiats recollint el seu premi Foto: INS la Garrotxa


L’INS Garrotxa d’Olot va ser premiat en doble ocasió en el V Concurs d’Emprenedoria de Girona. Dos alumnes del centre garrotxí van ser guardonats pels seus treballs finals de Grau en el certamen celebrat el dijous 23 de febrer a l’edifici de la Generalitat de Girona. Es tracta d’uns premis que busquen reconèixer els millors treballs de final de cicle de l’alumnat de Formació Professional de les comarques de Girona valorant tant la idea com la viabilitat del projecte.

 
Iris Rivera, alumna del cicle de Producció Agropecuària de l’INS Garrotxa,  va aconseguir el premi a millor projecte de Grau Mitjà amb un treball sobre una explotació de plantes aromàtiques i medicinals que combina també les activitats amb cavall. Aquest projecte passarà a competir a nivell català al Concurs d’Emprenedoria de Catalunya que es celebrarà el 4 d’abril al Cosmocaixa.

 
Per altra banda, David Pronker, alumne del Grau Superior de Patronatge i Moda, va aconseguir un accèssit pel seu projecte DAAFIT, una col·lecció de roba dissenyada pel mateix estudiant.

 
El director del centre garrotxí, Jordi Antiga, mostra satisfacció a NacióGarrotxa pels dos premis rebuts i assegura que “són dos treballs que s’acabaran portant a la realitat”. Segons Antiga el reconeixement mostra la bona feina feta pels alumnes i pels tutors que els han orientat tant laboral com tècnicament: “Tothom surt amb energies renovades d’aquests premis. És una manera de tornar a posar-nos benzina i incentivar els alumnes a seguir treballant”.
 
L’Institut la Garrotxa sempre ha estat premiat en el Concurs d’Emprenedoria de Girona. De les cinc edicions que se n’han celebrat, el centre garrotxí hi ha aconseguit premis i distincions en cadascuna d’elles. 

 

Participació