ÀUDIO Pere Ribes, el nen olotí cec que vol ser periodista, retransmetrà un partit del Barça

Aquest dijous va participar al programa "Islàndia" de Rac1 i Joan Maria Pou li va donar la notícia en directe | En Pere comenta partits a Ràdio Olot i de gran vol ser periodista esportiu

En Pere a Rac1
En Pere a Rac1 | Islàndia Rac1
Pau Masó
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:15h
Pere Ribes, el nen cec olotí d’11 anys que vol ser periodista esportiu, va conèixer aquest dijous que faria realitat un dels seus somnis: retransmetre un partit del Barça. En Pere va ser convidat al programa Islàndia de Rac1 on Albert Om va fer-li una emotiva entrevista i també on va conèixer en persona el seu referent al món de la ràdio: Joan Maria Pou.

La veu dels partits del Barça a Rac1 li va fer saber en directe que en Pere tindria l’oportunitat de complir el somni de retransmetre el Barça. Encara no se sap el dia, però en Pere va ser convidat en el programa especial que fa un cop l'any l'equip d'El Barça Juga a Rac1 on s'intercanvien papers durant la retransmissió. 
 

Des de fa més de dues temporades, en Pere comenta els partits de l’Olot a Ràdio Olot. Només té 11 anys i té molt clar que vol arribar a ser periodista esportiu. Retransmetre un partit del Barça no serà el primer somni que compleix l’olotí, l’estiu passat va poder viure en directe un partit del Betis, el seu equip favorit.