Sant Joan les Fonts reformarà la coberta del Pavelló

L’estructura està desgastada i hi ha degoters | Les obres començaran al juny i està previst que finalitzin al setembre

Imatge de la coberta en un partit del Club Santjoan
Imatge de la coberta en un partit del Club Santjoan | Isaac Planella
NacióGarrotxa
24 de febrer del 2017
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va aprovar aquesta setmana en el ple municipal, tirar endavant la reforma de la coberta del Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc. Es tracta d’una obra “necessària” segons els serveis tècnics del municipi ja que l’estructura està molt desgastada i s'han format goteres. A més es tracta d’una reforma obligada per incloure dins la normativa legal aquestes instal·lacions esportives.
 
A partir del mes de juny, un cop finalitzada la temporada esportiva, l’Ajuntament iniciarà les obres que consistiran en col·locar un nou aïllament acústic i tèrmic i aixecar la coberta dos metres més, fins als vuit i mig d’alçada. Està previst que els treballs durin un màxim de cinc mesos per poder tenir enllestida la coberta abans de l’inici de la nova temporada a finals de setembre. Es tracta d’una obra que s’inclou en els pressupostos actuals del municipi amb una despesa que supera els 400.000 euros.
 
Segons l’arquitecte municipal, Ramon Massegú, també “es valorarà” la instal·lació d’un nou sistema d’il·luminació depenent de com evolucioni el cost de les obres. Massegú també ha volgut deixar clar que l’obra era del tot necessària pel fet que “la planxa havia perdut tota la pintura que tenia i la seva impermeabilitat”.
 
Actualment al Pavelló de Sant Joan s’hi porten a terme competicions de bàsquet i és la pista on hi juguen els equips del Club Poliesportiu Santjoanenc. En cas que les obres no permetin disputar a temps els partits del principi de la propera temporada, des de l’Ajuntament s’han plantejat traslladar els partits inicials a algun pavelló proper.