Les reserves de l’Olotx2 freguen el 100%

Dissabte nit i diumenge migdia són els períodes més demanats | Alguns allotjaments ja han penjat el cartell de complet

NacióGarrotxa
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:23h
El carrer Sant Rafel d'Olot, ple de gom a gom.
El carrer Sant Rafel d'Olot, ple de gom a gom. | ACN
La cinquena edició de l’Olotx2 arriba amb força. Durant les últimes setmanes allotjaments, restaurants i empreses d’oci no han parat de rebre reserves pel proper cap de setmana. La Garrotxa es prepara per rebre més de 6.000 visitants i perquè prop de 14.000 persones surtin al carrer per participar d’una nova edició de promocions 2x1.
 
Els restaurants de la comarca ja tenen reservats entre un 75 i un 80% dels àpats del cap de setmana. Ratllen la màxima ocupació durant les franges del dissabte nit i diumenge migdia. Una quarantena de restaurants i bars de la Garrotxa han llançat aquest cap de setmana ofertes 2x1.
 
Pel que fa als allotjaments, 38 establiments s’han adherit a la campanya. La majoria d’aquests han penjat el cartell de complet per la nit del dissabte i l’ocupació mitjana del cap de setmana es situa entre el 80 i 85%.
 
Durant el 17, 18 i 19 de febrer es podrà gaudir de desenes d’activitats que acompanyaran les promocions: Berto Romero i el grup El Pot Petit seran els encarregats de posar música i humor a la campanya. El còmic català actuarà el divendres al Teatre Principal amb l’espectacle "Berto Romero sigue con nosotros" a dos quarts de nou de la nit; i el grup d’animació infantil actuarà la Plaça Major el diumenge a les 11.30h de forma gratuïta.
 
Olot també oferirà de diverses actuacions musicals en directe pels carrers de la ciutat. S’instal·laran sis escenaris repartits pel centre de la capital de la Garrotxa on grups, solistes, escoles i corals locals actuaran des de les 5 fins les 7 de la tarda.
 
Totes les ofertes, promocions i activitats de l’Olotx2 2017 es troben recollides a la pàgina web de l’esdeveniment: www.olotx2.cat