El garrotxí Eudald Morera deixa la presidència del Gremi de Jardineria de Catalunya

L’empresari garrotxí portava 6 anys al capdavant | La renúncia es farà oficial durant la propera Jornades de Jardineria que es celebrarà a la Vall d’en Bas

Eudald Morera, empresari garrotxí del sector de la jardineria
Eudald Morera, empresari garrotxí del sector de la jardineria | Pau Masó
Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:30h
Després de 6 anys consecutius a la presidència, Eudald Morera ha decidit deixar al càrrec de president del Gremi de Jardineria de Catalunya. Ho ha anunciat a la presentació de la Jornada de Jardineria 2017 a la Garrotxa. Assegura que ho fa perquè considera que” ja porta molts anys” i és bo deixar pas a altres membres de l’entitat. “Seguiré treballant pel sector però des d’una segona línia”, assegura Morera. També ha assenyalat que se sent “orgullós” d’haver pogut presidir l’entitat durant tot aquest temps.
 
Eudald Morera també és directiu de l’empresa garrotxina Royal Verd, dedicada al manteniment de la majoria de camps de futbol professional de l’Estat Espanyol. Morera sempre ha valorat l’entorn natural de la Garrotxa com un espai privilegiat i que cal conservar, per aquest motiu, una de les últimes accions com a president del Gremi de Jardineria ha estat traslladar la Jornada de Jardineria de Catalunya per primer cop a la Garrotxa. “A les comarques fora de Barcelona també es fan coses, i molt ben fetes”, ha volgut aclarir Morera.
 
Serà durant la celebració de la Jornada el dia 21 de febrer al Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas, quan Morera farà oficial la seva renúncia i l’assemblea haurà d’escollir el nou president que es preveu que sigui Jordi Bosch, actual vicepresident.