Es presenten més d'una desena d'estudis sobre el patrimoni natural de la Garrotxa

Dins el marc del XI Seminari sobre patrimoni natural de la Garrotxa, una desena d’experts explicaran les conclusions dels seus treballs | La flora, la fauna i la gestió d’espais protegits són els principals temes dels projectes

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:06h
El proper dissabte 18 de febrer la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), organitza l’onzena edició dels Seminaris sobre patrimoni natural de la Garrotxa. Es tracta d’una jornada on es presenten diversos treballs i estudis relacionats amb el patrimoni natural de la comarca. Diferents estudiosos i experts mostraran al públic els projectes que han portat a terme recentment. Tindrà lloc a la Sala-teatre Pere Serra d’Els Catòlics.
 
Des de les 10 del matí fins a dos quarts de set de la tarda, dotze naturalistes faran diverses ponències que portaran a descobrir els resultats més recents dels últims estudis a la Garrotxa. Hi haurà diverses pauses durant el matí i la tarda, com també per dinar a mitja jornada. L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a través de l'adreça electrònica ichn@iec.cat .

 

Programa complet del XI Seminari de l'ICHN a la Garrotxa