Més endarreriments als camps del Morrot pel mal temps

La nevada i les pluges dels últims dies han obligat a aturar els treballs en el terreny de joc que encara s’ha d’acabar |Tot i anar més de quatre mesos enrere, encara no hi ha data d’inauguració |S’han pràcticament acabat els nous vestidors i l’edifici de serveis que entraran en funcionament aquest mes

Treballs en el camp secundari de la instal·lació esportiva
Treballs en el camp secundari de la instal·lació esportiva | Martí Albesa
Pau Masó
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:22h
No hi ha data d’inauguració pels Camps del Morrot. Els endarreriments s’han anat acumulant i l’Ajuntament no es mulla per donar un termini concret de la finalització de les obres. L’alcalde d’Olot, Mia Corominas, ha afirmat aquesta setmana que hi ha hagut nous retards a les obres del camp secundari que falta per construir a causa de la nevada i el mal temps: “La meteorologia no ens ha anat a favor. Les garanties que quedés prou bé no eren totals. La decisió és fer-ho correctament”. Segons l’alcalde dependrà de la situació meteorològica per acabar l’esplanació i col·locar la gespa artificial en el segon camp. “No ens posarem nerviosos. Seguirem amb el ritme que s’hagi de seguir perquè les coses s’acabin bé”, ha assegurat Corominas.
 
L’alcalde ha informat que aquest mes de febrer es podran utilitzar els nous vestidors i es retiraran els provisionals. Així doncs la part central de l’equipament, la zona de vestidors i edifici de serveis, s’afegeix al camp ja acabat al setembre passat i només faltarà el camp secundari per tenir completada una obra que estava prevista inaugurar l’octubre del 2016. En el moment de fer públic el projecte l’Ajuntament va calcular un temps de cinc mesos per portar a terme l’obra, un període que ja s’ha gairebé doblat.
 
A l’últim ple de l’Ajuntament d’Olot celebrat el mes de gener, l’alcalde va ser preguntat per diversos grups sobre les obres del Morrot. Mia Corominas va reconèixer retards i que les empreses constructores se’n responsabilitzaven. En referència al diferencial de cost que podria acabar tenint l’equipament segons allò pressupostat, l’alcalde va afirmar que no es coneixia i que si hi havia algun sobrecost havia estat provocat per alguna contractació extra “poc significativa i sempre justificada”.
 

El segon camp, encara per acabar Foto: Martí Albesa