Àpeiron estrena el seu nou disc a Olot amb una presentació de pel·lícula

Ho farà a una de les sales dels Cinemes Olot amb una posada en escena audiovisual única|”Àpeiron” és el quart disc de la banda garrotxina

Pau Masó
09 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:27h
Cartell de presentació del concert de dissabte
Cartell de presentació del concert de dissabte | Àpeiron
El grup garrotxí de rock progressiu Àpeiron presenta el proper dissabte el seu nou disc que porta un nom homònim i es titula igual que el grup. El nou àlbum “Àpeiron” va entrar en escena el desembre a La Mirona de Salt però per primer cop s’estrenarà a Olot. Ho farà d’una manera especial: en una sala de cinema. El grup ha preparat una posada en escena única en un espai únic.
 
La presentació del disc serà el dissabte 11 de febrer a les 23:45 i combinarà projeccions audiovisuals amb un sistema de so que embolcallarà l’espectador. S’utilitzarà la gran pantalla per projectar els videoclips corresponents a cada cançó de l’àlbum sincronitzats amb el sistema de so de la sala  que provocarà que l’espectador tingui diferents referències sonores.

El disc “Àpeiron” és un treball que explica històries diferents de temàtiques variades però simulant un únic tema, on mai hi ha un silenci entre cançó i cançó. “Són històries que no es separen per cançons sinó que es tracta com si fos una única composició i els passatges són les parts diferents del disc amb un videoclip cada un”, explica Marc Usano, cantant del grup. Usano també ha revelat que aquest cap de setmana es gravarà en el concert l’últim videoclip de l’àlbum.



“Al cinema no s’hi han fet gaires coses d’aquest tipus, però nosaltres tenim ganes de provar-ho i creiem que fa molt bona pinta”, explica el cantant del grup. Segons Marc Usano les sales de cinema són un lloc idoni per portar a terme un concert a causa de la bona resposta acústica que tenen aquests espais.
 
El grup garrotxí format per Marc Usano, Toni Puig, Ramon Salvadó i Javi Garrigós porta quinze anys en actiu i no tenen intenció de deixar-ho córrer. “El futur és continuar, no ens ho hem deixat mai. Ens ho agafem com un hobby transcendental, però no és com anar al gimnàs, quan fem un disc ens hi posem i ens ho prenem seriosament”, assegura Usano.
 
Àpeiron no s’atura a Olot, properament es podrà veure en concert el 30 de març al festival La Roda d’Olot i també amb data per concretar al Rock House de Manlleu.
Arxivat a