Dues entitats de la Garrotxa se sumen a la crida de l'escola de Perpinyà que vol conèixer els Països Catalans

La Greda i l'Assemblea de Joves de la Garrotxa han enviat conjuntament una postal acompanyada de cançons i poemes locals

El sobre amb tota la informació a dins
El sobre amb tota la informació a dins | Greda i AJG
Pau Masó
09 de febrer del 2017
A finals de novembre, l’escola La Garrigola de Perpinyà va fer una crida als ciutadans dels Països Catalans perquè els enviessin postals que els ajudessin a conèixer millor el territori i aprendre el català. Dos mesos després, diverses entitats i escoles han enviat postals a l’escola francesa des de molts punts del territori català.
 
Aquesta setmana, dues entitats d’Olot també s’han sumat a la crida: La Greda i l’Assemblea de Joves de la Garrotxa han escrit una postal per enviar-la a l’escola de Perpinyà explicant com és la Garrotxa. Les entitats olotines han optat per fer un recull d’informació dels indrets imprescindibles de la comarca; ho han fet acompanyant la postal d’altre elements literaris. Han enviat adjunt el poema “La Fageda d’en Jordà” de Joan Maragall i han fet un recull de cançons, algunes garrotxines com “Aulot è molt verd” o “L’Aigat d’Olot”, i d’altres del grup garrotxí Sol i Serena que canten poemes nord-catalans. 

 

La postal acompanyada de informació sobre la Garrotxa Foto: Greda i AJG