Mia Corominas aclareix que no hi ha res tancat sobre el carrer Pou del Glaç

Alguns veïns estan recollint firmes contra la proposta de reforma viària que va llençar l’Ajuntament | L’alcalde assegura que el consistori està escoltant opinions i que no hi ha res decidit

El carrer Pou del Glaç
El carrer Pou del Glaç | Pau Masó
Redacció
03 de febrer del 2017
El carrer Pou del Glaç d’Olot entra a debat a causa de la proposta que va llençar l’Ajuntament d’Olot a l’entrada d’any. El consistori va proposar a principis del mes de gener reorganitzar la circulació del carrer i les vies del seu voltant. Aquesta proposta no ha acabat d’agradar a alguns negocis i ciutadans de la zona. Segons informa el Punt Avui, diversos veïns volen proposar noves idees a l’Ajuntament i ho faran presentant un recull de firmes com a mostra de suport. Els veïns no veuen malament la idea de convertir la via en un únic sentit però demanen que es canviï la proposta en els carrers del voltant, habilitant més carrers ascendents cap al Pou del Glaç.
 
En aquest sentit, l’alcalde Mia Corominas ha volgut tranquil·litzar la situació i aclarir que qualsevol proposta serà benvinguda ja que actualment la reforma del carrer es troba en un procés de recollida d’opinions. Corominas assegura que els problemes que hi pot haver amb els veïns són “problemes personals” i detalls particulars, però que la majoria de la gent està d’acord amb la reforma. “No he sentit a ningú que digués que no s’ha de fer res al Pou del Glaç”, ha assegurat l’alcalde. També ha explicat que l’Ajuntament vol esperar a rebre totes les opinions de les diferents associacions de veïns i particulars, i que després decidirà.