Els estudiants d'Olot aproven l'obertura de les aules nocturnes de Can Monsà

L’equipament ha obert durant les nits dels tres últims caps de setmana | Gairebé una setantena d’estudiants han fet ús dels espais

Durant tres caps de setmana els estudiants d'Olot han pogut fer ús de les aules nocturnes de Can Monsà.
Durant tres caps de setmana els estudiants d'Olot han pogut fer ús de les aules nocturnes de Can Monsà. | Martí Albesa
Pau Masó
02 de febrer del 2017
Actualitzat el 03 de febrer a les 9:22h
Els tres últims caps de setmana de gener l’edifici de Can Monsà, situat al carrer Fontanella d'Olot, ha obert durant la nit perquè els estudiants olotins poguessin treballar-hi. Per primer cop l’Ajuntament d’Olot va tirar endavant aquesta iniciativa que, un cop acabada, s’ha valorat de forma positiva.
 
Un total de 66 alumnes han fet ús de les aules durant els tres caps de setmana amb una estada mitjana de 3,7 hores. El perfil d’estudiant que més ha utilitzat l'espai de Can Monsà ha estat l’universitari: un 54% dels usuaris, mentre que un 28% provenien de Batxillerat o cicles formatius i un 18% d’altres estudis.
 
El més ben valorat pels estudiants ha estat l’ambient d’estudi, el silenci i la comoditat. El fet que les aules estiguessin obertes quan la Biblioteca Marià Vayreda estava tancada també ha motivat als usuaris a fer ús de l’espai. Can Monsà va obrir cada divendres, dissabte i diumenge fins les 12 de la nit.
 
L’obertura de les aules d’estudi de Can Monsà aquest mes de gener es tractava d’una prova pilot que servirà a partir d’ara a l’Ajuntament millorar els serveis, ja ha anunciat que es faran modificacions en els horaris. Les aules d’estudi nocturnes es tornaran a obrir al mes de juny, durant les dates prèvies a la selectivitat i als exàmens universitaris finals.
 
Arxivat a