Els estudiants d’Olot celebren divendres el Sant Tomàs ajornat

Després de suspendre'l per mal temps el divendres passat, la festa dels estudiants tindrà lloc el proper 3 de febrer | Una gimcana, un concert i música electrònica, són els actes d’aquesta edició

Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat el 02 de febrer a les 19:30h
A la segona va la vençuda. Després que la pluja obligués a la Comissió d’Estudiants d’Olot a suspendre els actes el divendres passat, la previsió pel proper divendres 3 de febrer no ha de fer patir als estudiants olotins. No es preveuen precipitacions però si que durant el dia el cel estarà ennuvolat.
 
Sant Tomàs d’Aquino 2017 arriba amb una localització i activitat nova. Tota la programació tindrà lloc a la Plaça Major d’Olot, un espai nou pels estudiants ja que l’any passat es va portar a terme per primer cop a l’aire lliure a la Plaça Campdenmàs. La novetat d’enguany és la Gimcana Jove que començarà a les 17h i enfrontarà diversos equips en proves de tot tipus.

A les 22h, també a la Plaça Major, hi haurà concert del grup garrotxí SRA. Karma que repeteix per segon any consecutiu a la festa de Sant Tomàs. Després de l’actuació hi haurà la discjòquei Blanca Ross fins la una de la matinada, serà l’acte que tancarà la jornada.
 
Segons l’Oficina Jove d’Olot, no es té constància que la Festa de Sant Tomàs d’Aquino es celebri a cap altre indret de Catalunya. Una diada única que segueix en peu gràcies a la voluntat organitzativa dels propis estudiants que a través de la Comissió d’Estudiants es responsabilitzen de l’organització de la pròpia festa. 
 

El cartell d'aquesta edició obra de Isabel Sarsanedas, alumna de l'Escola d'Art d'Olot Foto: Isabel Sarsanedas