Segueix la «Fuita» d’èxit de la companyia de teatre olotina «Una Càpsula de Teatre»

Més de 400 persones ja han vist l’obra | Es tracta d’un espectacle teatral de petit format que es representa principalment en espais petits | La bona acollida dels espectadors ha portat a la companyia a buscar noves actuacions

La comèdia "Fuita"  és l'adaptació d'un text de Jordi Galceran
La comèdia "Fuita" és l'adaptació d'un text de Jordi Galceran | Enric Carré
Pau Masó
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:55h
La companyia de teatre olotina Una Càpsula de Teatre segueix amb l’èxit de la seva primera obra anomenada “Fuita”. La comèdia que es va estrenar durant la segona edició de la Mostra de Teatre de Petit Format d’Olot del novembre passat, continua triomfant. Aquest mes de gener més de dues-centes persones van omplir els Catòlics d’Olot per veure de nou la comèdia. El públic de les últimes representacions s’afegeix als més de 200 espectadors que ja van veure l’obra l’any passat. La bona acceptació ha animat a la companyia a seguir buscant més dates i llocs per portar-hi l’obra.
 
El mes de febrer la companyia tornarà a representar la comèdia en petit format en un centre d’estètica de la ciutat d’Olot i després viatjarà fins el Ripollès per exportar-la a una població de la comarca veïna. Durant el mes de març també hi ha confirmades més actuacions en petit format a Olot i abans del maig es podrà veure a Sant Joan les Fonts. La companyia ha assegurat a NacioGarrotxa que l’obra no s’allargarà més enllà del mes de maig i que es busca fer un final de gira en un teatre olotí.
 

El cartell de la comèdia que ja han vist més de 400 espectadors Foto: Una Càpsula de Teatre

 
Xevi Rossel, director de la companyia, ha explicat que tots els ingressos que aconsegueix l’obra van destinats a finançar la nova edició de la Mostra de Teatre de Petit Format que es portarà a terme el novembre del 2017. “No ens esperàvem tant d’èxit. Estem molt contents. Tenim molt clares les nostres possibilitats; l’obra pot agradar o no, però el que volem és que la gent vegi que es tracta d’una comèdia treballada. No aspirem a ser grans artistes”, assegura el director.
 
La companyia olotina Una Càpsula de Teatre neix el 2015 com a fundadora del Petit Format i amb la intenció de portar a terme obres de teatre caracteritzades per ser representacions en espais reduïts. Es tracta d’una companyia local amb artistes d’Olot i la comarca. La seva primera obra “Fuita” és una adaptació d’un text de Jordi Galceran, dirigida per Xevi Rossell i Laia Planella i interpretada per Jordi Colobrans, Anna Aumatell, Joan Martí, Sandra Vilarrasa i Carles Serra.