Talls de llum programats a Olot i la Vall de Bianya els propers dies

L’elèctrica Bassols anuncia diversos talls puntuals als dos municipis pels dies 25 i 26 de gener | Els veïns es quedaran sense llum durant un màxim de 15 minuts a partir d’un quart de vuit del matí

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:59h
 

Bassols ha programat els talls pels dies 25 i 26 de gener Foto: Albert Alemany


Bassols Energia informa que aquesta setmana Olot i la Vall de Bianya patiran talls de llum programats. El dimecres 25 i el dijous 26 són els dies que es portaran a terme els talls que seran de quinze minuts. Serà entre les 7:15 i les 7:30 del dimecres a Olot, i a la mateixa hora del dijous a la Vall de Bianya. Es tallarà el subministrament de la llum per motius de manteniment.
 
La companyia ha explicat a NacióGarrotxa que es tracta de talls contemplats per la normativa i notificats a l’Administració. Es porta a terme un protocol de manteniment que consisteix en el recanvi de peces per evitar averies. Bassols ha assegurat, també, que s’intenta afectar el mínim possible a la ciutadania i per això es fan a primera hora del matí i s’evita el cap de setmana. Els responsables de la companyia elèctrica expliquen que els talls no es poden fer durant la nit perquè la normativa obliga a treballar en horari diürn per qüestions de seguretat. 

Els talls no seran generals sinó que Bassols ha indicat les zones concretes on no hi haurà subministrament elèctric. Pots consultar si ets un dels afectats aquí.