Suport institucional i empresarial als premis del PEHOC

L’entitat organitzadora dels Premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula firma un nou conveni per impulsar novament els guardons | Ajuntaments, empreses i entitats de la comarca aposten pel reconeixement dels millors alumnes

Diverses entitats i empreses van reunir-se a l'Ajuntament d'Olot per firmar el conveni de col·laboració amb el PEHOC
Diverses entitats i empreses van reunir-se a l'Ajuntament d'Olot per firmar el conveni de col·laboració amb el PEHOC | Pau Masó
Pau Masó
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:58h
El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC) ha assentat aquesta setmana els suports institucionals i empresarials pels Premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula. L’entitat ha firmat un nou conveni amb institucions, entitats i empreses que ha de servir per impulsar una nova convocatòria dels guardons. Enguany els Premis Salvador Reixach, referents als àmbits social, artístic i humanístic, celebraran la 17ena edició; mentre que els Premis Jordi Pujiula, dedicats a l’àmbit tecnològic, de salut, ciències naturals i disseny, gaudiran de la sisena convocatòria.
 
Els premis organitzats pel PEHOC són un reconeixement als millors alumnes de la comarca i volen destacar l’excel·lència en els Treballs de Recerca dels alumnes de Batxillerat i dels Projectes Finals de Cicles Formatius dels alumnes de Formació Professional. El Patronat assegura que sense la col·laboració d’entitats, empreses i institucions no seria possible portar a terme tal reconeixement. “Actes com aquests són actes que indiquen que sumem i permeten als alumnes que se sentin acollits per la seva comarca en un moment en què potser volen marxar”, ha explicat Jesús Gutiérrez, president del PEHOC, en l’acte de firma del conveni.
 
Una cinquantena de persones formen el jurat que decideix quins són els millors treballs d’entre una vuitantena de projectes que es presenten any rere any. La convocatòria per presentar treballs s’acaba el mes de maig i no és fins l’octubre quan es donen a conèixer els guanyadors.