Hora de Joglar estrenarà nou disc el 10 de febrer

La banda garrotxina encara no ha avançat el títol del nou àlbum | El segon treball del grup tindrà la col·laboració d’Oques Grases i Ojos de Brujo

Hora de Joglar no canviarà el seu estil festiu en el nou àlbum
Hora de Joglar no canviarà el seu estil festiu en el nou àlbum | Hora de Joglar
Pau Masó
17 de gener del 2017
Actualitzat el 24 de gener a les 11:02h
Tal i com han anunciat a través de Facebook, Hora de Joglar traurà a la llum el seu segon àlbum el 10 de febrer. Després de dos mesos tancats a l’estudi la banda d’Argelaguer torna amb nous ritmes i cançons. De moment, es pot escoltar un avançament de cinc cançons: "Tot és poc", "C'est la vie", "Sense pressa", "Respirar sota l'aigua" i" Vigila".
 
NacióGarrotxa ha pogut saber que el nou disc comptarà amb la participació del trompetista d’Oques Grases, Miquel Rojo, i el percussionista d’Ojos de Brujo, Xavi Turull. El grup garrotxí està acabant de tancar la data i el lloc de la presentació del disc però ja ha anunciat que aquest estiu estaran presents al Festival Bioritme, de Vilanova de Sau.
 

Pel que fa a la nova gira, només hi ha confirmat un únic concert al Festival Bioritme Foto: Hora de Joglar


Ricard Amaya, percussionista del grup, ha explicat a NacióGarrotxa que el nou disc d’Hora de Joglar consolida els sons que havien practicat fins ara: “D’alguna manera quan un grup es consolida agafa la seva línia. Explotarem els ritmes balcànics i el swing, sense deixar de fer una fusió entre ritmes de festa”.