Rècord de finalistes a les 24h de Muntanya d'Olot

55 participants van acabar la prova | Les temperatura gèlides del cap de setmana no van disminuir la participació

Els 55 finalistes de la prova.
Els 55 finalistes de la prova. | CEO
Pau Masó
16 de gener del 2017
Actualitzat el 17 de gener a les 9:44h
La 35ena edició de les 24h de Muntanya d’Olot va superar les anteriors. En aquesta, es va batre un rècord de finalistes de la prova: van ser 55 caminadors, 10 més que l’any passat. El total de participants va arribar als 380 inscrits, que es van distribuir entre les 3 etapes que formaven el recorregut.
 
El migdia del dissabte 14 de gener es donava el tret de sortida a la prova, amb 300 persones sortint del pavelló Firal d’Olot. Vint-i-quatre hores després, a Sant Hilari Sacalm, el Centre Excursionista d’Olot posava punt i final a una nova edició. La collada de Colltort, Cogolls, les Planes d’Hostoles, Coll de Condreu, Rupit o l’Espai Natural de les Guilleries són alguns dels indrets que els participants van travessar al llarg dels gairebé 80 quilòmetres de la prova.
 
Des del Centre excursionista d’Olot, Pere Rifà, responsable de les 24h de Muntanya, valora molt positivament tot el transcurs de l’edició d’enguany: “El temps no va influir en la participació. No vam tenir cap incidència i la valoració és molt positiva”. Rifà també admet que les millores puntuals de cares a l’any que ve passen per reubicar alguns punts d’avituallament però que no volen capficar-se en augmentar la participació: “L’objectiu no és que vingui molta gent, sinó que l’itinerari sigui atractiu”, explica el responsable de la prova.