300 gimnastes participaran aquest dissabte en el primer Torneig Ciutat d’Olot

El Club Gimnàstic Olot organitza per primera vegada aquest torneig | Es podran veure proves masculines i femenines amb clubs vinguts d’arreu de Catalunya

Al llarg del dissabte es podran veure tot tipus de proves.
Al llarg del dissabte es podran veure tot tipus de proves. | Aj. Olot
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:44h
Per primera vegada, Olot organitzarà un esdeveniment esportiu al voltant del món de la gimnàstica. Serà el primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica i hi participaran 300 esportistes vinguts de diversos clubs de Catalunya. La prova tindrà lloc durant tot el dissabte 14 de gener al Pavelló d’Esports d’Olot on s’hi instal·laran barres, trempolins, anelles i poltres per convertir el recinte del Pla de Llacs en una autèntica sala de gimnàstica. Hi haurà competició masculina i femenina entre les edats de 7 a 22 anys.
 

Terra, anelles, poltre o barra són algunes de les proves que es podran veure. Foto: EGIBA


El Club Gimnàstic Olot, és l’entitat organitzadora del torneig. Amb tres temporades de recorregut, el CGO ha col·laborat en l’organització de proves nacionals amb la Federació Catalana, i ara vol posar de relleu el potencial esportiu de la ciutat d’Olot i donar a conèixer la gimnàstica als olotins. Anna Vegara, responsable del Club Gimnàstic Olot, explica que un dels objectius del torneig és “promocionar l’esport de base de gimnàstica que hi ha a Olot”. A més, Vergara assegura que hi ha la intenció que aquest esdeveniment tingui continuïtat en els propers anys.
 
L’entitat olotina va néixer del Club Gimnàstic Osona, després que s’instal·lés a la capital de la Garrotxa l’any 2012. El Club Gimnàstic Olot va començar amb una quinzena de participants que han augmentat fins als 85 esportistes que formen actualment el club que té llista d’espera per acceptar més membres.