El grup Lapsus comença El Compte Enrere

El retorn del grup garrotxí serà aquest divendres 13 a La Mirona | Presentaran el seu nou disc “El Compte Enrere” amb el qual inicien una nova gira

El grup garrotxí ha patit canvis des del seu últim disc
El grup garrotxí ha patit canvis des del seu últim disc | Lapsus
Pau Masó
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:02h
Després de gairebé mig any, els Lapsus tornen a pujar a l’escenari. Ho faran aquest divendres a les 23h a la Sala la Mirona de Salt per estrenar en directe el seu segon disc en sis anys: El Compte Enrere. El grup garrotxí va presentar el nou treball el mes d’octubre del 2016 i es podrà veure en directe per primer cop aquest cap de setmana.
 
El concert de divendres comptarà amb convidats especials com el cantautor de Cardedeu, Jordi Ninos i el grup Màia que compartirà escenari amb Lapsus. A La Mirona el grup garrotxí inicia una nova gira que espera que vagi més enllà de l’àmbit local amb dates encara per confirmar.
 
Marc Castanyer, cantant del grup, ha explicat a NacióGarrotxa que el nou disc busca reflexionar sobre el símbol de la vida. “Des de que neixes s’inicia un compte enrere, on llavors ets tu el que decideix en cada moment el que cal fer. No és dramàtic, simplement és realista”, explica Castanyer. El segon àlbum del grup, que recull 12 temes, ha comptat amb diverses col·laboracions com el guitarrista Jordi Carles o el saxofonista Pep Poblet.
 

Portada del segon disc de la banda Foto: Lapsus


El grup no puja als escenaris des de l’estiu del 2016. Des de llavors, la banda ha evolucionat: ha patit canvis en la formació, ha buscat sons molt més polits, ha escrit lletres més profundes i ha canviat les seves temàtiques d’amor per altres més socials.
 
El single “M’agrades” que es va llançar a l’octubre amb la sortida del nou àlbum ja porta gairebé 13.000 reproduccions a Youtube i ha estat protagonitzat per l’actriu Júlia Creus, de la sèrie Merlí.