Un home dispara diversos trets a Olot la matinada del dissabte

L’home va treure una pistola després de negar-se a pagar en un bar del Puig del Roser | Pistola en mà es va dirigir cap al centre de la ciutat on va ser detingut per la policia

El lloc dels fets, un bar del Puig del Roser
El lloc dels fets, un bar del Puig del Roser | Pau Masó
Pau Masó
09 de gener del 2017
Actualitzat el 10 de gener a les 18:48h
Els fets van passar la nit del dissabte, quan un home, ja conegut per la policia, va entrar en un bar del Puig del Roser i va demanar una consumició. Segons explica el Punt Avui, va ser en el moment de pagar quan l’home va negar-s’hi i va ser expulsat del local. Un cop a fora, va treure la pistola i va disparar dos trets: un a l'aire i un altre va impactar en un arbre de la zona.
 

Impacte d'un dels trets a un arbre de la zona. Foto: Pau Masó


Després, va dirigir-se Firal avall direcció al centre d’Olot on, segons alguns testimonis, es va sentir un altre tret a l’altura de l’avinguda Girona. Els Mossos van detenir l’home al barri de Sant Miquel, lloc de residència del sospitós. La policia va localitzar l’arma que l'home havia amagat als garatges comunitaris del bloc de pisos on viu. Es tracta d’una pistola del calibre 22, els Mossos d’esquadra estan investigant la seva procedència.
 
És el segon tiroteig que es viu a la ciutat en menys d’un mes. El 22 de desembre també va succeir una baralla a la Plaça Catalunya que va acabar amb un tret a l’aire i dos fugitius que encara no s’han localitzat.