Enèsim tancament dels túnels de Bracons

La C-37 patirà talls parcials i totals | Es tancarà la circulació durant la nit del 12 de gener | Serà la setena vegada que la via pateix talls en menys d’un any

Pau Masó
08 de gener del 2017
Actualitzat el 10 de gener a les 11:05h
Entrada als túnels de Bracons.
Entrada als túnels de Bracons. | ND
Els túnels de Bracons tornaran a patir restriccions durant els dies 11, 12 i 13 de gener.  El tancament total de la via només tindrà lloc la nit del dijous 12 al divendres 13. Des de les 22h del dijous fins a les 6h del matí del divendres els túnels quedaran tancats. En canvi, el dimecres 11 es podrà circular, però en direcció a Vic hi haurà un carril tallat des de les 8 fins a les 18h.
 
Dimecres 11: Tall d’un carril en direcció a Vic, des de les 8 fins a les 18h.
Dijous 12: Tancament dels túnels a partir de les 22h.
Divendres 13: Reobertura dels túnels a les 6h.
 

Sortida del túnel de Bracons a la Garrotxa. Foto: Martí Albesa


L’antiga carretera de Bracons, la carretera de Rupit o a través de Ripoll i els túnels de Capsacosta, són les alternatives al tancament. Totes suposen un trajecte de mínim una hora de viatge. El motiu de les restriccions és el de dur a terme treballs d'instal·lació de regulació dinàmica al Túnel de Codina i manteniment correctiu d'instal·lacions als Túnels de Bracons.
 
Durant el 2016, la C-37 va patir sis períodes de tancament. El proper serà la setena ocasió en què els Túnels de Bracons queden tallats en menys d’un any.