Torna el LLOP, un espai de lleure nadalenc per a infants de 3 a 12 anys

Del 2 al 5 de gener, el pavelló Firal es transforma en una zona de jocs i tallers on els pares poden deixar els seus fills amb un grup de monitors

Redacció NacióGarrotxa
02 de gener del 2017
Actualitzat el 03 de gener a les 12:21h
Circuits, inflables, tallers i espectacles són algunes de les activitats del LLOP
Circuits, inflables, tallers i espectacles són algunes de les activitats del LLOP | Esplais de la Garrotxa
Del 2 al 5 de gener el LLOP s'instal·la al Pavelló Firal d'Olot. És el segon any que els Esplais de la Garrotxa, l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura i la secció Mainada del Centre Excursionista d'Olot s'uneixen per crear el Lleure Olot Parc, una zona d'oci nadalenc pensat per a infants de 3 a 12 anys.

En aquest espai hi ha tallers, inflables, jocs cooperatius, bicicletes, zona de ping-pong, intercanvi de llibres i un espai reservat per als més petits, entre altres activitats. Un grup de monitors voluntaris de les tres entitats s'encarregaran de dinamitzar la tarda i proposar jocs a la mainada. Cada tarda, just abans de tancar, hi haurà un espectacle de cloenda amb màgia, música o ball.

El LLOP funcionarà les tardes del 2 al 4 de gener, de les tres a dos quarts de vuit, i el dia 5 de gener al matí, de deu a dos quarts de dues. Els pares deixen els nens i poden aprofitar aquelles hores sense les criatures per anar a fer encàrrecs nadalencs. L'entrada al LLOP costa 5 euros i serveix per tot el dia. Els organitzadors subratllen que aquests diners serveixen per pagar els costos del parc i del material que s'utilitza, ja que la feina de totes les persones que hi treballen es fa de manera voluntària. 
Arxivat a