El Campament Reial obre les portes a Olot

Des del dia 2 fins el 4 de gener la Plaça Clarà acollirà el campament | Els nens i nenes podran visitar els patges reials des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre

Fins el 4 de gener a les 21h els nens poden entregar les seves cartes
Fins el 4 de gener a les 21h els nens poden entregar les seves cartes | Martí Albesa
Pau Masó
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 23:48h
Un any més, els patges enviats per Ses Majestats han obert el seu Campament Reial a Olot per atendre tots els infants de la Garrotxa que vulguin entregar la seva carta. Els ajudants dels Reis d’Orient s’estaran tres dies instal·lats a la Plaça Clarà. Des del dia 2 fins el 4 de gener hi haurà una setantena de patges que esperaran les cartes dels infants.
 
Enguany, per primera vegada, hi ha l’Encarregat del Temps, és la persona que s’ocupa d’aturar els minuts i les hores per ajudar als Reis Mags a arribar a totes les cases a temps. A més, els Cuiners, el Fanaler, la Caramel·lera, el Carboner i els Carters tampoc s’han volgut perdre un campament únic a Catalunya.
 
Tots ells esperen amb il·lusió la Cavalcada del dia 5 de gener que tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda i que començarà des del mateix punt on està situat el campament, la Plaça Clarà. Enguany l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Olot serà televisada per la Xarxa de Televisions Locals i es podrà seguir en directe arreu de Catalunya. 
Arxivat a