Olot obre aules d'estudi nocturnes i de cap de setmana per a estudiants

L'edifici de Can Monsà, que acull la FES, posarà les seves aules a disposició d'aquells que vulguin preparar exàmens o treballs del mes de gener | És una prova pilot que si funciona es repetirà en altres moments de l'any

29 de desembre del 2016
Actualitzat el 04 de gener del 2017 a les 14:57h
Les aules de Can Monsà, l'edifici que acull la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot al carrer Fontanella, obriran les portes els divendres a la nit i els dissabtes i diumenge del mes de gener, perquè els estudiants puguin preparar els exàmens i acabar els treballs universitaris o de cicles formatius. 

Concretament, estaran obertes els divendres 13, 20 i 27 de gener de vuit del vespre a dotze de la nit i els dissabtes i diumenges 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de gener, de dotze del migdia a dotze de la nit. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, explica que es cobreix així "una demanda d'estudiants que reclamaven espais on poder fer els treballs i estudiar, sobretot en períodes d'exàmens". 

De moment l'obertura de les aules de Can Monsà serà una prova pilot i vista l'assistència es decidirà si se segueix fent en altres períodes de l'any on hi pugui haver demanda d'un espai d'aquestes característiques.

Actualment uns 1.200 garrotxins estan estudiant en alguna universitat catalana. A tots aquests cal sumar-hi els 644 estudiants de cicle formatiu de grau superior, els 484 de batxillerat i els 81 estudiants que realitzen algun tipus d'ensenyament superior de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot. 
Arxivat a