El mort descobert aquest estiu a Platja d'Aro és un veí d'Olot desaparegut al gener

L'ADN revela que el cos trobat dins una canonada al costat d'Aquadiver és un home de 49 anys de la Garrotxa

Redacció NacióGarrotxa
23 de desembre del 2016
Actualitzat el 28 de desembre a les 16:57h
L'anàlisi d'ADN del cadàver trobat aquest agost en una canonada del costat del parc aquàtic Aquadiver, a Platja d'Aro, revela que el mort és un veí d'Olot de 49 anys que havia desaparegut al mes de gener, segons revela El Punt Avui. Els mossos ja tenien aquesta sospita des que el 24 d'agost la seva mare va anar a denunciar-ne la desaparició. En aquell moment, feia 15 dies que s'havia trobat el cos sense vida a Platja d'Aro i la descripció de la roba i les característiques físiques feien pensar que es podria tractar de la mateixa persona. Ara, l'ADN ho ha confirmat. 

La veu d'alerta la van donar els serveis socials a la mare de la víctima al mes d'agost, en comunicar-li que el seu fill no anava a l'hospital des del 25 de gener. L'home necessitava medicació i controls mèdics. Va ser llavors quan la mare, que no mantenia cap tipus de relació amb el seu fill, va avisar als mossos. 

El cadàver l'havien trobat el 8 d'agost uns turistes que volien anar al parc aquàtic Aquadiver i es van perdre seguint el GPS. Estava dins una canonada d'un desguàs i el cos es trobava en avançat estat de descomposició.
Arxivat a