Més de 200 activitats culturals es preparen a Olot fins al mes de juny

Destaca la renovació integral de l'exposició del Museu de la Garrotxa i un cicle de teatre "KmZero" amb Toti Toronell, Anna Roca i Cirquet Confetti | Les entrades pels espectacles de pagament ja estan a la venda

Presentació de l'agenda cultural d'Olot del primer semestre del 2017
Presentació de l'agenda cultural d'Olot del primer semestre del 2017 | Andreu Oliveras
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 8:53h
Més de 200 activitats conformen la programació cultural d'Olot, de gener a juny. Una de les més importants és la renovació integral del fons permanent del Museu de la Garrotxa. L'exposició actual data dels anys 80 i, segons explica la seva directora, Montserrat Mallol, ja havia quedat molt desfassada.

És per això que el museu tancarà durant un mes i es renovarà de dalt a baix. Es canviaran les peces d'art exposades i la forma com es mostren. A més, a partir d'ara hi haurà major rotació de les obres que es mostren al públic, algunes de les quals provindran del fons del museu i d'altres de col·leccions particulars. 

Cicle de teatre KmZERO

La novetat a nivell teatral vindrà marcada pel cicle kmZERO. Durant un cap de setmana es podrà veure els darrers espectacles de les tres companyies locals de teatre familiar. Anna Roca, Toti Toronell i Cirquet Confetti representaran al Teatre Principal Momo, Libelul·la i Pianíssimo Circus, respectivament. A més, també han creat un espectacle conjunt on mostren tota aquella feina dels actors que no es veu però que és necessària perquè una obra de teatre vegi la llum. 

Durant la propera temporada també s'estrenen els LAP d'estiu a la sala La Carbonera. Els dijous del mes de juny es programen tres espectacles en aquest espai. Al final de la funció el públic s'hi podrà quedar i prendre alguna copa ja que hi haurà servei de bar. 

Música per a tots els públics

La música programa els diferents gèneres que ja són marca de la casa. Torna el Jazz Olot, el folk del garrotxinàrius, la música clàssica de la mà de la Giorquestra i el pop-rock més actual amb Pau Riba, Quimi Portet, Adrià Puntí i Clara Peya, entre altres. Els concerts es programaran majoritàriament a les vuit del vespre, pensant en un públic familiar. Tot i així, n'hi haurà alguns a dos quarts de dotze de la nit en sessió golfa, per anar a fer l'última copa acompanyat d'un bon ambient musical.

Les entrades dels espectacles de pagament es posen a la venda avui a les 10 del matí a través del web d'Olot Cultura i presencialment a les taquilles del Teatre Principal d'Olot i Can Trincheria. La portada de l'agenda d'aquest semestre és obra de l'arquitecte Xavier Moliner. 
 

Descarrega't l'agenda cultural del primer semestre del 2017

Arxivat a