Més de 1.800 persones passen per la primera edició del Festival Veus

El Quartet Mèlt exhaureix localitats i Emmanuel Djob contagia l'energia del gòspel al públic del Teatre Principal | El festival ha combinat quatre tallers formatius amb set concerts

Concert de The Hanfris Quartet a la sala El Torín, dins el Festival Veus
Concert de The Hanfris Quartet a la sala El Torín, dins el Festival Veus | Martí Albesa
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:43h
Més de 1.800 persones han passat per la primera edició del Festival Veus. De dijous a diumenge, van passar per Olot els millors grups vocals nacionals i internacionals. El festival ha combinat quatre tallers formatius amb set concerts oberts a tot el públic. A més, les corals locals també hi han tingut el seu espai, ja sigui formant-se a les classes magistrals o actuant en diversos mini-concerts que s'han fet pels carrers i places de la ciutat. 

El Quartet Mèlt va exhaurir totes les localitats que s'havien preparat a la sala El Torín per escoltar el seu concert. El dia abans la formació havia impartit una de les classes magistrals a l'Orfeó Popular Olotí. També va ser elevada l'assistència al concert de By The Gospel River al Teatre Principal. La formació liderada per Emmanuel Djob va contegiar d'energia al públic assistent que va ballar i fins i tot va pujar dalt l'escenari a cantar algunes cançons. Djob també va impartir un taller formatiu de gòspel. 

El Torín es va convertir divendres a la tarda en una barberia de principis del segle XX per escoltar la música barbershop dels The Hanfris Quartet. Guanyadors en dues ocasions del campionat d'Espanya d'estil barbershop van versionar a cappella música de tots els estils i el públic, a més d'escoltar-los, podia atrevir-se a pujar dalt l'escenari i que li tallessin els cabells.

El festival també ha comptat amb una gospel jam amb Karol Green, l'actuació dels grups Cap Pela i Primital Bros i un taller-concert per aprendre a cantar òpera.  
 

El Teatre Principal, contagiat de l'energia del millor gòspel de By The Gospel River. Foto: Martí Albesa (Festival Veus)

Arxivat a