El Teatre Principal d'Olot avança alguns dels espectacles de l'any que ve

Destaca un itinerari dedicat a Josep Maria Benet i Jornet amb "Revolta de Bruixes" i "La desasparició de Wendy" | "Avui no sopem" i "El bon pare" són dos dels altres grans muntatges de la temporada

«Avui no sopem» es podrà veure el 27 de gener al Teatre Principal d'Olot
«Avui no sopem» es podrà veure el 27 de gener al Teatre Principal d'Olot
Redacció NacióGarrotxa
30 de novembre del 2016
L'Institut de Cultura avança els principals espectacles teatrals que es podran veure al Teatre Principal d'Olot el primer semestre del 2017. Una de les obres estrella serà Avui no sopem, amb Jordi Banacolocha, Maife Gil, Mercè Martínez, David Bagés i Susanna Garachana. La comèdia comença quan un matrimoni jubilat vol marxar de Barcelona i anar a viure al camp, però la seva filla de quasi quaranta anys encara viu amb ells i no està disposada a haver-se de buscar un nou habitatge. Es podrà veure el divendres 27 de gener a les nou del vespre. 

Lluís Soler, Georgina Latre, Jaume Madaula i Teresa Vallicrosa representaran El bon pare, el divendres 10 de febrer a les nou del vespre. L'obra és una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat. El desencadenant de la història és un vídeo viral aparegut a internet on hi surt l'alcalde d'una petita ciutat de províncies i resulta que no és tan bon pare com tothom es pensa. 

Itinerari dedicat a Josep Maria Benet i Jornet

Als propers mesos al Teatre Principal es podran veure dues obres del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet. El divendres 24 de febrer es representarà La desaparició de Wendy, un homenatge al teatre i a les companyies teatrals. El punt de partida de l'obra és just abans de començar la representació infantil de Peter Pan. La companyia té un problema amb els decorats, que els obliga a fer un canvi sobtat de repertori i els caldrà distorsionar una mica l'argument.

La segona obra de Benet i Jornet serà Revolta de bruixes, que es programarà el divendres 17 de març, a les nou del vespre, al Teatre Principal. La companyia femenina del Teatre Lliure representa una obra que va suposar la consagració de Josep Maria Benet i Jornet com a dramaturg ara fa 40 anys. Les protagonistes de la història són un grup de dones de la neteja que fartes de trebaElllar dues hores i mitja i només cobrar-ne dues decideixen organitzar-se i fer amb dues hores i mitja la feina que farien només amb dues hores.

Les entrades de tots els espectacles es posaran a la venda el dijous 15 de desembre a les 10 del matí.
 
Arxivat a