Un home passa la nit al ras sota la pluja, perdut a la serra de Finestres

Un operari que revisava les torres elèctriques es va desorientar i va estar 15 hores incomunicat al bosc

Redacció NacióGarrotxa
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 8:38h
Un veí de Barcelona de 49 anys revisava dissabte les torres elèctriques que connecten el veïnat dels Arcs de Santa Pau amb la serra de Finestres quan es va desorientar. En fosquejar i veure que estava perdut va alertar al seu company, tot dient-li on havia aparcat el cotxe, segons relata El Punt Avui. A partir d'aquí no es va saber res més d'ell durant 15 hores. 

L'home va caure i va perdre el mòbil. Després va seguir muntanya amunt en un bosc ple de bardisses. En alguns moments es va veure obligat a caminar de quatre grapes i en d'altres a escalar per algunes branques. Al voltant de les deu de la nit es va trobar davant d'un precipici i sota un important xàfec. Va decidir quedar-se allà, sota la pluja, i esperar que es fes de dia.

Un cop va clarejar va seguir caminant confiat de trobar algun camí o carretera i va topar amb una masia de Sant Aniol de Finestres. Els seus habitants van donar-li roba seca i una beguda calenta i van alertar al 112 que l'home que estaven buscant Bombers i voluntaris estava sa i salvi.