Òmnium porta el talent cinematogràfic català a Olot amb la Mostra VOC

Després de fer parada a Besalú, ara és el Núria Social qui acull el certamen

Una imatge del vídeo promocional de la Mostra VOC
Una imatge del vídeo promocional de la Mostra VOC | Òmnium
Redacció
23 de novembre del 2016

Després de fer parada a Besalú el passat cap de setmana, ara la mostra VOC arriba a Olot. La cita és divendres i dissabte, a partir de les set de la tarda, al Núria Social. A cada sessió, el públic podrà gaudir dels millors curtmetratges i websèries catalanes estrenats aquest últim any, i a més, de dos llargmetratges també estrenats aquest 2016 guanyadors de premis en Festivals Internacionals. Divendres es podrà veure El Rei Borni, i dissabte El camí més llarg per tornar a casa

Cada sessió té un cost de 2 euros per entrada, i les votacions a la millor websèrie, amb 11 finalistes, i al millor micrometratge, amb 25 participants, estan obertes a tot el públic al web dels premis www.voc.cat.

Durant 10 dies, Òmnium Cultural ha portat el talent cinematogràfic català a 22 municipis de Catalunya amb la Mostra Versió Original en Català (VOC), uns guardons oberts al públic a través d'un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat encapçalat pel periodista Àlex Gorina.

El resultat dels premis es donarà a conèixer l'1 de desembre en una festa a la Sala Salamandra de l'Hospitalet i inclouen diverses dotacions econòmiques de fins a 4.000 euros. El jurat, format per Patricia Font, Ramon Termens, Gina Tost, Jaume Martí i Àlex Gorina, atorgarà un premi al Millor Curtmetratge, a la Millor Websèrie i al Millor Micrometratge. Per cadascuna d'aquestes categories hi haurà també el premi del públic a través de les votacions populars recollides al llarg de la Mostra VOC.

A part de Besalú i Olot, la Mostra VOC també a parada a Berga, Cornellà de Llobregat, Figueres, Girona, Igualada, La Seu d'Urgell, Mataró, Molins de Rei, Reus, Ribes de Freser, Ripoll, Roses, Rubí, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Tarragona o Terrassa.

El projecte VOC, premis i mostra d'audiovisuals en català, impulsat per Òmnium Cultural, té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l'audiovisual i el cinema català, fomentant el coneixement de l'oferta en aquest idioma, sigui en versió original, subtitulada o doblada.
 
Arxivat a