L'Ajuntament de Girona no vol fer la competència a l'Escola d'Art d'Olot

El regidor de Cultura Carles Ribas vol dissipar els rumors i assegura que si creen algun tipus d'estudis serà coordinats amb la capital de la Garrotxa i en aquells àmbits que Olot no hi intervingui

L'Escola d'Art d'Olot seguirà sent el centre de referència a Girona
L'Escola d'Art d'Olot seguirà sent el centre de referència a Girona | Martí Albesa
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 8:46h
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona ha volgut dissipar els rumors que la ciutat vol fer la competència a l'Escola d'Art d'Olot, creant una nova línia d'ensenyaments artístic. "En absolut hi ha la voluntat per part de la ciutat de Girona de fer cap mena de dany a la ciutat d'Olot amb els estudis que té", subratlla insistentment Carles Ribas davant les preguntes dels periodistes.

La voluntat de Girona, assegura, "és crear quelcom que es complementi, agafats de la mà amb Olot". Ribas considera que "no tindria sentit" repetir els estudis artístics que ja s'estan fent a Olot. 

El fantasma que l'Ajuntament de Girona crearà un centre d'ensenyament artístic similar a l'Escola d'Art d'Olot és una bola que ha anat agafant força als darrers mesos. A la capital de la Garrotxa s'ha estès el temor que si això passa seria sentenciar a mort l'escola olotina, ja que no podria competir amb la capital. 

La setmana passada el ple municipal va votar per unanimitat donar suport a l'Escola d'Art i demanar formalment al govern que no aprovi cap grau oficial que ja s'estigui impartint a l'escola en algun altre centre de les comarques gironines. 

 
Arxivat a